Service

Service og vedligeholdelse

Hos ST Skoleinventar kan du også få en totalserviceløsning til undervisningslokaler.

Serviceprogrammet omfatter service på stinkskabe, andre tekniske produkter og på møbler i og omkring lokalet. Især gymnasier, tekniske skoler og universiteter benytter sig af ST Skoleinventar Service.

Med ST Skoleinventar Service opnår du en mærkbar forlængelse af levetiden på produkter og inventar samt stabil drift i lokalet. Desuden bliver sikkerhedsforholdene og energiforbruget optimeret, når der udføres regelmæssig service af produkter og inventar.

Service kan enten udføres efter behov eller i henhold til kontraktaftale. Når du tegner en serviceaftale, bliver du registreret i vores servicesystem og behøver ikke foretage dig noget yderligere. Vi kontakter dig, når det er tid til næste besøg, så de regelmæssige eftersyn bliver overholdt og sker til aftalt tid.

Vores serviceteknikere og samarbejdspartnere besidder alle den fornødne viden og erfaring til at kunne udføre kvalificeret service, kalibrerings- og dokumentationsarbejde samt give dig og dine kollegaer den bedste rådgivning.

Serviceorganisationen hos ST Skoleinventar

ST Skoleinventars egne serviceteknikere dækker både Sjælland, Jylland og Fyn, så et hurtigt og effektivt serviceeftersyn er altid en mulighed. Serviceafdelingen består af egne specialuddannede serviceteknikere og udvalgte eksterne samarbejdspartnere.

Afdelingen beskæftiger sig udelukkende med service, og vi kan derfor garantere et dedikeret og veludført arbejde.