Inventar til uddannelser

Gymnasium (STX)

HTX

VUC

Hvert år optages ca. 50.000 på landets gymnasiale uddannelser og 20-30.000 studerende på voksenuddannelserne. De studerende skal på uddannelsesforløbet igennem flere fag som fysik, kemi, biologi og billedkunst. Det stiller store krav til innovative løsninger samt kvaliteten og holdbarheden af faglokalernes inventar.

Kvaliteten af inventaret på uddannelserne er vigtige for kvaliteten og niveauet af undervisningen - hvad enten det er STX, HTX eller HF & VUC.

INSPIRERENDE INVENTARLØSNINGER TIL UNGDOMSUDDANNELSERNE

Studerende, unge som ældre, fortjener gode, solide og holdbare møbler og inventar til deres uddannelsesforløb. Det er vigtigt med inventar, som de både kan stole på og føler sig godt tilpas i og ved.

Hos ST Skoleinventar har I mulighed for at vælge den rigtige indretning. Det helt rigtige inventar. De helt rigtige møbler til jeres studerende - blandt vores brede standardprogram eller som en specialløsning, der - på baggrund af de fysiske rammer og undervisningsforhold - er tilpasset netop jeres undervisningslokaler.

Find inspiration under referencer for gymnasier, HTX, HF & VUC her.

KOMPETENT RÅDGIVNING

Hos ST-Skoleinventer får du mere end 70 års erfaring, så du sikres god rådgivning den bedste indretningsløsning til dine undervisningslokaler. Vores konsulenter, som består af arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører og indretningskonsulenter, har hver deres kompetenceområder. På den måde kan vi yde den bedste rådgivning om den samlede indretningsløsning, som sikrer dine lokaler holdbarhed, funktionalitet og sikkerhed.