Institutionsmøbler og inventar

Børnehaver

Sikrede institutioner

SFO

MØBLER OG INVENTAR TIL INSTITUTIONSOMRÅDET

- STILLER KRAV TIL STYRKE, HOLDBARHED OG SIKKERHED

I børnehaver, sikrede institutioner og SFO'er skal børnene have plads til at udfolde sig under sikre forhold. Møbelinventaret skal kunne holde til at blive brugt af mange børn i mange år.

Vores institutionsmøbler og løsninger, hvad enten det er til børnehaver, sikrede institutioner eller SFO'er, er tænkt til både voksne og børn. Møblerne er gennemførte, klar til sjov og leg - og til at stole på. Vi leverer møbler og inventar, som passer til de som bruger dem. 

Hos ST Skoleinventar har I mulighed for at vælge den rigtige indretning blandt vores inventarprogram - fra standardskabe og madrasskabe til børnegarderober og tekøkkener.  

KOMPETENT RÅDGIVNING

Med mere end 60 års erfaring kan vi rådgive jer og sikre den bedste indretningsløsning til jeres institution. Vores konsulenter, som består af arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører og indretningskonsulenter, har hver deres kompetenceområder. Derfor kan vi yde den bedste rådgivning om den samlede indretningsløsning, som sikrer jeres institution holdbarhed, funktionalitet og sikkerhed.