Få maksimum ud af dit hjemmekontor

- skab en god hjemmearbejdsplads med de rette møbler

 

Hæve-/sænkeborde | Kontorstole | Skabe til opbevaring

 

Hæve-/sænkeborde til hjemmearbejdspladsen

Hæve-/sænkeborde

Kontorstole

Skabe til opbevaring

Flere og flere af os har et hjemmekontor. I stigende grad arbejde vi hjemme og stiller også helt andre krav til vores hjemmearbejdsplads i takt med at vi oftere er afhængige af den. Du skal stille større krav til din hjemmearbejdsplads.

Din arbejdsplads var aldrig sluppet afsted med at give dig et spisebord og en køkkenstol at arbejde fra. Det bør du heller ikke.

Det er din krop som betaler prisen, hvis du nøjes, når du indretter dit hjemmekontor.

 

Fleksible løsninger til hjemmekontoret

Hos ST Skoleinventar har vi et spændende og bredt udvalgt til dit hjemmekontor. Med fx. en bruttolønsordning kan du nemmere indkøbe det hæve-/sænkebord du ønsker dig og den kontorstol som passer både til skrivebordet, men også til resten af huset. Du kan vælge forskellige størrelser, stil og farve på dit skrivebord og stolen som passer til dig og dit behov kan du få med - og uden armlæn, forskellige slags ryglæn og selvfølgelig nemt justere i højden.

Nogle vælger også en højdejusterbar taburet. Til opbevaringen af dine dokumenter, computer, tastatur og mus skal der selvfølgelig et skab til. Find nemt den rigtige størrelse og den rigtige farve.

Se mere om Hæve-/sænkebordeKontorstole og Skabe til opbevaring.