Kontorstole

Den rigtige kontorstol er et vigtigt valg

Der findes mange muligheder, når det kommer til valg af kontorstol. For at sikre sig at den rette findes, er det vigtigt at fokusere på hvilke krav, der stilles til kvalitet, indstillinger og funktionalitet til kontorstolen. Det oplaget valg ved den ene er ikke nødvendigvis et match ved den anden. Lige meget om det er højdejustering eller armlæn, som du syntes er vigtigt, så har vi en løsning, der matcher dit behov.

Se udvalget her

 

Kontorstol

Den traditionelle kontorstol er et godt valg

Den traditionelle kontorstol er med til at sørge for at der ikke er en øm ryg at fokusere på, når arbejdet kalder. Find en løsning, der passer til din krop, uanset om der er fokus på armlæn, vippefunktion, ryglæn eller sæde, der kan indstilles. Find den løsning, der passer i stil til skrivebordet.

Stole og taburetter

 

Kontorstol med plastskal

Plast- eller bøgeskal er nem at rengøre

En anden vej at gå kan være en løsning med en kontorstol med plast- eller bøgeskal. En skaltop er nem at tørre af og særdeles holdbar. De kan fås i en faststillet udgave med glidere eller en variant med hjul.

Køb den her

 

Højdejusterbar taburet

En taburet har sine fordele

Udover løsningen med en traditionel kontorstol kan en taburet være det rette valg. En højdejusterbar taburet fylder ikke meget og er nem at stille til side, når den ikke er i brug. En taburet kan ligeledes fås med fast stel eller hjul og med sæder i varianter fra bøgelaminat til pur sæde.

Hele vores udvalg af stole, taburetter og kontorstole | Andre skolemøbler og tilbehør

Få det fulde overblik over vores udvalg til hjemmekontoret her.