Inspiration

Inspiration

Bliv inspireret til nye inventarløsninger

Med næsten 70 års erfaring har vi hos ST-Skoleinventar masser af eksempler på holdbare og kreative inventarløsninger af høj kvalitet. Gå på opdagelse blandt de mange muligheder i vores brede sortiment af klassikere eller kontakt os for at høre mere om en specialløsning.

Folkeskoler og frie grundskoler

Hvert år rummer landets folkeskoler 560.000 børn og de frie grundskoler 130.000 børn. Eleverne skal igennem flere obligatoriske fag som fysik, kemi, biologi, natur og teknik samt håndværk og design, madkundskab og billedkunst. Det stiller store krav til kvaliteten og holdbarheden af faglokalernes inventar.

 

Find inspiration til klasseværelser

Uddannelser

Hos ST Skoleinventar har I mulighed for at vælge den rigtige indretning blandt vores brede standardprogram eller som en specialløsning, der - på baggrund af de fysiske rammer og undervisningsforhold - er tilpasset netop jeres undervisningslokaler. 

 

Find inspiration til ungdomsuddannelser

Institutioner

I børnehaver, sikrede institutioner og SFO'er skal børnene have plads til at udfolde sig under sikre forhold. Møbelinventaret skal kunne holde til at blive brugt af mange børn i mange år.

 

Få inspiration til daginstitutioner

Kollegier

Med ST's alsidige produktprogram, erfarne konsulenter, produktspecialister samt nøje udvalgte samarbejdspartnere tilbyder ST et stærkt totalløsningskoncept til jeres kollegie. Alt lige fra rådgivning, konceptudvikling, projektering, projektstyring, egen produktion, levering og montage leveres af ST.

 

Få inspiration til kollegier