Søholmskolen og Ravnholm skole

Bygherre: Rudersdal kommune
Entreprenør: Elindco
Arkitekt: Rubow arkitekter
Type: Renovering af skoler 

BAG OM RENOVERINGEN
For Rudersdal Kommune har ST Skoleinventar i samarbejde med RUBOW arkitekter og entreprenørfirmaet ELINDCO skabt nye, tidssvarende og inspirerende læringsmiljøer gennem renovering og ombygning af eksisterende rammer. Ideen bag renoveringen har været at bryde med traditionelle klasseværelser og tilbyde arealer med læringsmiljøer, der skal inspirere, variere og understøtte undervisningen. Til projektet blev ST Skoleinventar udvalgt som leverandør af inventar, der realiserer drømmen om arkitektoniske og pædagogiske koncepter, med både afskærmede og åbne rum, faste og fleksible arbejdspladser samt inventar tilpasset forskellige aktiviteter og grupper af forskellige størrelser.

INVENTAR DER INDBYDER TIL GRUPPEARBEJDE, UNDERVISNING OG SOCIALT SAMVÆR
Til at fuldende ønskerne om indretningen har ST leveret borde og bænkesæt, der indbyder til gruppearbejde, og podier som kreative læringstrapper til undervisning eller sociale sammenhænge. Der er tænkt integrerede læsehuler mellem opbevaringsinventar, rumdelere, tekøkkener, inventar til finværksted, grovværksted og synicher, krea-borde, podier med krydsfinér- og laminatoverflader. Der er også brugt spændende kombinationer af laminater, stof, læder og krydsfiner til projektet.

HØJ KVALITET, GOD HOLDBARHED, BÆREDYGTIGHED OG GOD ØKONOMI
Inventar fra ST Skoleinventar er af høj kvalitet og god holdbarhed som er med til at reducere omkostninger, samtidig med at det fremhæver bæredygtighed og økonomisk indkøb med det rigtige valg af inventar fra en leverandør, der tilbyder tilpassede løsninger og er specialister i inventar til blandt andet skoler og institutioner.

Find mere om tankerne bag projektet og de nye udskolingsmiljøer fra udskolingslederen og arkitekten fra RUBOW Arkitekter i videoen her: Viden om de nye læringsmiljøer

Eller se ELINDCO’s beskrivelse af projektet: Etablering af fremtidens læringsmiljø på to skoler i Rudersdal Kommune