SKOLEN VED SUNDET
Bygherre: Københavns kommune
Entreprenør: N.H. Hansen A/S
Arkitekt: Nøhr og Sigsgaard
Type: Renovering af skole 

 

BAG OM RENOVERINGEN
Renoveringen af Skolen ved Sundet, der blev indviet i 1938 og fredet i 1990, er i fuld gang. Vi er stolte over at være en del af dette projekt og vil gerne dele nogle billeder fra renoveringen, hvor inventaret fra ST Skoleinventar integreres med de historiske rammer på den fredede skole, der i øvrigt blev tegnet af den anerkendte danske arkitekt Kaj Gottlob (Se evt. mere på https://amagerliv.dk/amager/her-er-forvandlingen-af-skolen-ved-sundet.)

FLEKSIBEL INDRETNING

Med ST Skoleinventars levering af fleksibel indretning med blandt andet mobile reoler på hjul, sikres det, at skolen kan tilpasse sig fremtidens læringsmiljøer og behov. Det er altid inspirerende at se, hvordan gamle bygninger kan forvandles og tilpasses til moderne formål samtidig med at bevare deres historiske charme.

HØJ KVALITET, GOD HOLDBARHED, BÆREDYGTIGHED OG GOD ØKONOMI
Inventar fra ST Skoleinventar er af høj kvalitet og god holdbarhed som er med til at reducere omkostninger, samtidig med at det fremhæver bæredygtighed og økonomisk indkøb med det rigtige valg af inventar fra en leverandør, der tilbyder tilpassede løsninger og er specialister i inventar til blandt andet skoler og institutioner.