Om ST Skoleinventar

ST Skoleinventar er din specialist i udvikling, produktion og levering af indretninger af høj kvalitet til undervisningssektoren. Det har vi gjort siden 1949 - Så du kender os sikkert allerede, fordi du selv sad på vores stole ved vores borde i klasselokalet, lavede røg i et af vores skolekøkkener eller var kreativ et i et af vores sløjdlokaler.

Selvom mange år er gået, sætter vi stadig pris på traditionsrige værdier som hurtig levering, produkter af høj kvalitet og ikke mindst personlig og kompetent rådgivning. Samtidig har vi fokus på at følge med udviklingen, så du altid kan få inventar, der lever op til dine krav og ønsker. 

De mange års erfaring betyder derfor, at du får lige præcis, hvad der skal til for at skabe innovative og inspirerende lokaler med sans for detaljen.

Via vores egenproduktion og partnerskaber får du inventar og løsninger til både renovering og nybygning - naturligvis altid med fokus på service, design, ergonomi og holdbarhed. Du får indretninger, der opfylder gældende lovkrav om sikkerhed og miljø samt den danske branchevejledning om risikomomenter i undervisningen.

Få en stærk partner

Er du på udkig efter en solid partner med mange års erfaring og dine lokaler i fokus? Så er du landet det helt rigtige sted. ST Skoleinventar er det sikre valg.

Med professionel rådgivning sikrer vi, at du får en pæn og praktisk indretningsløsning, der kan holde i mange år frem - Og endda til Danmarks måske bedste priser.

I dag har vi indrettet mere end 20.000 lokaler - og det er vi stolte af! Skal dit projekt være vores næste? Så kontakt en af vores 70 dedikerede medarbejdere i Danmark, Norge og England på telefon 9737 1188 eller e-mail info@st-skoleinventar.dk.

Historien om ST Skoleinventar

Vores historie går tilbage til 1949, hvor Christian Søndermark grundlægger Søndermarks Møbelfabrik i Tarm. Idéen var da at producere borde og stole til skoler i træ.

Blot tre år senere kom produktionen af fast inventar i gang, og herfra gik udviklingen stærkt. Med særligt fokus på faglokaler, stærke kompetencer og en omfattende referenceliste er vi i dag markedsleder inden for totalløsninger til uddannelse.

Vi arbejder fortsat med at udvikle de bedste indretningsløsninger til uddannelsessektoren, og i dag er ST Skoleinventar også repræsenteret på skoler i Norge og England.

1949 - Søndermarks Møbelfabrik grundlægges af Christian Søndermark.

1955 - Skolemøbler og skoleinventar bliver det primære fokus, som vi selv monterer i skolekøkkener, fysiklokaler, sløjdlokaler, lærerværelser mm.

1963 - Den eksisterende fabrik var blevet for lille efter stor udvikling. Der blev bygget en ny fabrik på 1.600 m2.

1973 - Grundlægger Chr. Søndermark stopper og svigersønnen Mogens Jørgensen, der havde været med siden 1953, tager over.

1983 - Ny direktør, og senere medejer, Knud Pedersen tiltræder. 

1993 - Firmanavnet sælges til et handelsaktieselskab bestående af fire medarbejdere: Knud Pedersen, Knud Erik Strandbæk, Aksel Poulsen og Bent Nielsen. Dette handelsaktieselskab købte så varerne hos produktionsfirmaet ved Mogens Jørgensen.
 

1994 - De fire medejere overtager også produktionen. Salgsassistenterne Kim Dengsø Nielsen, Tarm, og Christen Jespersen, Lystrup, indtræder som medejere, da Bent Nielsen går på pension, og Knud Erik Nielsen har solgt sin andel.

2003 - ST Skoleinventar bliver en del af Continental Investment Company A/S, men forsætter arbejdet som selvstændig virksomhed.

2016 - ST Skoleinventar har specialiseret sig inden for design af innovative læringsmiljøer. For eksempel ledt el og vand, gas og afløb væk fra gulvet i et fysiklokale, så det er nemmere at bruge samme rum til folkedans om eftermiddagen.