Rådgivning

ST Skoleinventar tilbyder dig altid dedikeret rådgivning inden for undervisningsindretning. Rådgivningen bygger på mere end 70 års erfaring med undervisningsløsninger og dækker kompetenceområder som laboratorieindretning, design, projektering og ventilationsløsninger i lokalet.

Et team af undervisningseksperter

Organisationen hos ST Skoleinventar består af en dedikeret gruppe af indretningseksperter med et højt videns- og erfaringsniveau. Vores rådgivere har alle en relevant erfaring og uddannelse som arkitekt, ingeniør eller konstruktør. Organisationen er drevet af oprigtig entusiasme og vilje til at udvikle den rigtige løsning for dig. Det er vores fornemmeste opgave at formidle viden og inspiration, så du altid får en funktionsdygtig og fremtidssikret undervisningsløsning.

Let adgang til rådgivning

Vores erfarne salgskonsulenter og produktspecialister er placeret i såvel København som på Sjælland og i Jylland. Det betyder, at kunden altid har let adgang til en personlig kontakt og rådgivning samt service.

ST Skoleinventar har også kontorer i England og Norge samt et samarbejde med internationale forhandlere, så vores internationale brugere altid har let adgang til vores rådgivning og produktløsninger.