Gennemtestet og godkendt puslebord

Her er der tale om vores egenproducerede puslebord, der er CE-mærket og opfylder alle krav indenfor Dansk Standard. Og det er noget vi er stolte af. Puslebordet findes i flere versioner og er ideel til enhver daginstitution, der vil sikre et godt arbejdsmiljø.

Når der er tale om indretning af nye arbejdsmiljøer er det vigtigt at komme i mål med ideer og ønsker fra alle parter. Både når det gælder pædagoger og børn, der er brugere, men også at helheden af projektet udover puslebordsområder udnyttes optimalt.

Ved et puslebord er der flere forskellige løsninger; både med og uden vask, placering af vask og selvfølgelig at en af de fysisk størrelser på puslebordet kan være afgørende for at løsningen passer ind.

Køb i webshoppen | Læs artikel om puslebordet

 

Trådløs remote til puslebordet

Med den stilfulde og trådløse fjernbetjening kører man let og hurtigt puslebordet helt ned til 30 cm over gulvet, så barnet selv kan kravle op, og tilbage i den helt rigtige arbejdshøjde. Der er mulighed for justering helt op til 90 cm over gulvniveau, hvilket giver gode arbejdsforhold for både børn og personale.

Puslebordet fås i versioner både med og uden vask. Alle ST Skoleinventars versioner leveres med 2 stk. trådkurve med fuldt udtræk.

Hele udvalget af pusleborde er tilgængelig på webshoppen

Et puslebord skal dække et behov om funktionalitet. Når det gælder forskellige arbejdsformer: liggeplads, skifteområde, omklædning eller noget helt fjerde er det vigtigt at puslebordet er nemt at betjene og sikrer gode arbejdsforhold.

”Det skal have hæve-/sænkefunktion, og der skal være plads til opbevaring under. Børnene skal også helst selv kunne kravle op, så pædagogerne ikke laver alt for mange tunge løft i løbet af en arbejdsdag. Jeg er ikke selv ekspert i pusleborde, så det er rart at få vist nogle muligheder at vælge ud fra,” - Børnehuset Fladhøj i Rødekro.

Brugervenligheden skal være i top, så omsorgen for børnene på bedste vis kan opretholdes på højt niveau. Et puslebord minimere løft og optimerer arbejdsmiljøet for både børn og voksne.

 

Hvordan er puslebordet lavet?

Vores ST pusleborde er lavet i melamin, der er et super stærkt materiale som kan holde til institutionsbrug og er nemt at rengøre. 

I konstruktionen er en stærk motor, der er gennemtestet og lever op til alle de krav der stilles.

Vi rådgiver gerne om dit næste projekt 

Kontakt os for at høre nærmere

 

Puslebord i kvalitet der holder

Hos ST Skoleinventar får man en partner, som går op i, at du får den helt rigtige indretningsløsning. Du får inventar, der er skabt til at blive brugt. Den høje kvalitet sikrer, at det holder i mange år.

Puslebordet er lavet i hvidt laminat og puslemadrassen er med åndbart brandhæmmende betræk.

Ved montering laves der belastningsprøver. Henholdsvis en statisk belastning og en dynamisk belastning for at sikre at puslebordet er klar til brug.

Den statiske belastning på det væghængte puslebord er på 120 kg. Arbejdsbelastningsgrænsen er på 20 kg, inklusive indhold i trådkurve. Max 1 Barn på 15kg + 5 kg, hvor de 5 ekstra kg skal forstås som den dødvægt der bringes med i skufferne. Puslebordet er i solid kvalitet, der holder til institutionsbrug.

Det er desuden muligt at tilkøbe puslemadras og andre blandingsbatterier, hvis der for eksempelvis ønskes en berøringsfri løsning.

Børnehuset Fladhøj

Køb puslebordet i webshoppen

Puslebordet er klar til bestilling direkte på vores webshop. Desuden kan puslebordet særskilt tilføjes andre ordrer, hvis du ringer eller skriver til os med dine ønsker.

 Køb det her

 

Hos ST Skoleinventar er vi altid klar som leverandør, men mindst lige så ofte også som rådgiver og kreativ sparringspartner i processen med at nå i mål med nyt inventar, der holder til det hele. Vi er altid klar på telefon eller mail, hvis der er spørgsmål der skal afklares.

Søg inspiration fra nogle af vores andre projekter for børnehaver her


Læs om Børnehuset Fladhøj og deres overvejelser i forbindelse med indretning:

Gå direkte til artiklen 

Ellers se/læs artiklen fra vores katalog herunder.