Tekøkkener

Tekøkkenet - det oversete inventar projekt

Der stilles store krav til kvalitet og holdbarhed, når talen falder på faglokalerne i folkeskolen. De små tekøkkener bliver derimod ofte overset, da de blot kan fungere som "traditionelle" løsninger.

Ved at lade tekøkkenerne være en samlet del af inventarpakken, får I et brugertilpasset design og en indretning af samme styrke som i faglokalerne. Det giver inventar med lang levetid.

Download brochure om tekøkkener  |  Bliv ringet op ⬇

Det ideelle minikøkken

Minikøkkenet - eller tekøkkenet, selvom det er af mindre størrelse, har ofte stor betydning for indretningen af resten af lokalet, når det kommer til folkeskoler. Minikøkkenet er, som i en lejlighed, også en af de stationer, hvor der er megen naturlig aktivitet, som kræver både funktionalitet, men også en indretningsmæssig finesse at få det til at se og føles naturligt.

 

Selvom minikøkkenet optager lidt plads er det vigtigt at tænke ind tidligt i processen, så det bliver så godt som muligt. Det er vi dygtige til hos ST Skoleinventar. Vi har masser af erfaring med både små og store løsninger til folkeskoler, kollegier og andre steder hvor funktionalitet er vigtig.