Skolemøbler til Håndværk og Design

Sløjd og håndarbejde

Fornuftig opbevaring, velfungerende procesventilation og sikkerhedsforanstaltninger gør et værkstedslokale indrettet af ST Skoleinventar til et godt sted at lære om håndværk og materialer. 

Download brochure om håndværk & design  |  Bliv ringet op ⬇

Vi har flere modeller af sakse-, sy- og garnskabe samt standard indretningsløsninger. Store mobile og højdeindstillelige klippeborde til opskæring og forberedelse af tekstildesign er en fordel. Plads til farvning, udstilling og andre aktiviteter kan også indgå i lokalets udformning.

Download forslag til indretning

Opstalt  |  Fin værksted  |  Grov værksted  

 

Sløjd inventar

Til de helt rigtige sløjdlokaler hører også det helt rigtige sløjd inventar. Det er ikke blot et spørgsmål om de rigtige møbler, men også samspillet møbler/inventaret imellem som skaber det helt rigtige lokale. Sløjdlokalet skal indrettes, så det naturligt hænger sammen og placeringen af høvlbænke er logisk, men også fornuftigt ift. udsugningen.

Der skal være plads til at arbejde. Plads til at ramme plet, men også til at ramme ved siden af. Der skal være plads til at arbejde alene eller i grupper og selvfølgelig plads til, at underviseren kan kigge med over skulderen. Der er også et naturligt krav om plads til opbevaring af materialer og værktøj.

Udsugning sløjd

Når man arbejder med træ, høvlbænke, save og andet værktøj er der selvfølgelig en naturlig tilførsel af spåner og andet, som skal fjernes. Hos ST Skoleinventar tilbyder vi selvfølgelig også den helt rigtige procesventilation. Med pletudsugning - og spånudsugning har vi udsugning til alle lokaler, som har brug for det. Det betyder også, at vi selvfølgelig har og indretter efter spånudsugning i sløjdlokalet, så det er nemt at holde rent og bibeholde et godt indemiljø.

Sløjd møbler

ST Skoleinventars mangeårige erfaring i både indretning af sløjdlokaler, men også kvaliteten og de helt rigtige sløjd møbler er enormt vigtig, når man indretter sit sløjdlokale. Sløjdmøblerne skal holde til mange års hamren, banken og boren af unge elevers ivrige hænder og evner. Det kræver sin styrke; sin robuste kvalitet. Det har vi. 

Se bl.a. vores høvlbænke og værktøjsborde til sløjdlokalet.