Skolemøbler til billedkunst

At skabe rammer for kreative timer kræver erfaring i at omsætte ønsker og krav til brugervenlige lokaler

Den erfaring har ST Skoleinventar. Lyse og åbne faglokaler med stor fleksibilitet fremmer den kreative indlæring.

Store arbejdsborde, der kan flyttes efter behov og opgaver, giver lokalet liv. Opslagstavler og tørremuligheder skal indregnes i løsningen, så elevernes produktioner kan opleves og ses.

Download brochure om naturfag  |  Bliv ringet op ⬇

Billedkunst lokaler

Lokalerne til billedkunst indrettes naturligt og effektivt ud fra en vis erfaring. Den erfaring besidder ST Skoleinventar til fulde.

Vi har øje for den helt optimale placering og sammenblanding af nem rengøring i våde områder, men også kreative muligheder for at udfolde og udvikle sig i et spændende miljø. Det er derfor vigtigt at have en underliggende plan med indretningen af sine billedkunst lokaler, så behov dækkes så godt som muligt og eventuelle problemstillinger elimineres inden opstart.

Billedkunst indretning

Indretningen af billedkunst lokalet har adskillige ting der skal tages hensyn til. Der skal ofte både være mulighed for opdelt opbevaring. Både til adskillige klasser og herunder de enkelte elever. Samtidig kræves der også ofte en stor lagerbeholdning, som dog kan befinde sig andetsteds end i direkte sammenhæng med billedkunstlokalet.

Der er i mange tilfælde også brug for en form for udstillingsmuligheder og ofte også tørringsmuligheder. I nogle tilfælde endda ovnfaciliteter til at tørre diverse ler-skulpturer.