Hæve-sænkeborde til hjemmekontoret

Forskellige brugere = forskellige ønsker til hæve-sænkeborde

Når du køber dit hæve-sænkebord hos ST Skoleinventar nyder du samtidig godt af de store krav der stilles til kvalitet og holdbarhed på skoler og kollegier. 

Der er ingen tvivl om, at hæve-sænkeborde er både nutiden og fremtiden på arbejdspladsen. Om det så er hjemmekontoret eller på firmaet. Din arbejdsstilling bliver væsentligt bedre og justerbar. Du kan både sidde og stå ved dit skrivebord og i stående position holder du kroppen i gang på en helt anden måde end når du blot sidder.

Se udvalget her

  

  

Hæve-sænkebord til hjørner

Er der meget lidt plads, kan du med fordel købe et mindre hæve-sænkebord, som fx. passer til et hjørne. Hjørnemodellen har hjul, og kan let transporteres. Den fås med forskellige slags melamin og også i 2 forskellige stelfarver.

Køb den her

 

 

Hæve-sænkebord + kontorstol 

Køb et hjemmekontor-sæt

Du kan også vælge at købe et lækkert hjemmekontorssæt. Med et smukt, funktionelt hvid hæve-sænkebord på 1200 x 600 mm og en arbejdshøjde på 750 - 1170 mm kan du nå det hele. Og med tilhørende danskproduceret kontorstol med god siddekomfort og en siddehøjde på 460 - 580 mm er du godt stillet (eller siddende).

Køb sættet her

 

Den rigtige løsning til hjemmearbejdspladsen

Med ST Skoleinventar får I en løsning, som lever op til jeres krav om kvalitet og holdbarhed - og som i mange år vil danne rammen for et funktionelt miljø for hjemmearbejdspladsen, der selvfølgelig er lige så god til arbejde, lektier, få styr på privatøkonomien, eller surfing på nettet.

Få det fulde overblik over vores udvalg til hjemmekontoret her.