CE-mærket puslebord til institutioner 1300 x 900 mm fra ST Skoleinventar, inkl trådløs fjernbetjening og underlimet vask placeret til højre (set forfra)

Stabilt og robust designet puslebord. Vores ST puslebord er CE-mærket og opfylder derfor alle krav indenfor Dansk Standard. Og det er noget vi er stolte af! Med den stilfulde og trådløse fjernbetjening kører du let og hurtigt puslebordet helt ned til 30 cm over gulvet, så barnet selv kan kravle op, og tilbage i den helt rigtige arbejdshøjde for dig. Puslebordet fås både i denne udgave med vask til højre eller venstre, men også i en udgave uden vask. Alle versioner leveres med 2 stk. trådkurve med fuldt udtræk.

19.680,00 kr.

Priserne er ekskl. moms.

Detaljer om produktet

Stabilt og robust designet puslebord med vask. Vores ST puslebord er CE-mærket og opfylder derfor alle krav indenfor Dansk Standard. Og det er noget vi er stolte af. Med den stilfulde og trådløse fjernbetjening kører du let og hurtigt puslebordet helt ned til 30 mm over gulvet, så barnet selv kan kravle op, og tilbage i den helt rigtige arbejdshøjde for dig.  Alle versioner leveres med 2 stk. trådkurve med fuldt udtræk.

Målgruppen for et ST puslebord er primært institutioner såsom børnehaver, vuggestuer og dagplejere, der har brug for pålidelige og sikre møbler til deres plejeområder. Disse pusleborde er designet til at imødekomme de særlige behov og krav, der stilles i disse institutioner, og sikrer dermed en sikker og komfortabel plejeoplevelse for spædbørnene.

Samlet set er et ST puslebord en uundværlig del af enhver institutionel plejeområde, der tilbyder pålidelig sikkerhed, funktionalitet og komfort for både plejepersonale og spædbørn

Stærkt, robust og stabilt CE-mærket puslebord til institutioner 1300 x 900 mm fra ST Skoleinventar. Med trådløs fjernbetjening og hæve-sænke funktion. 

Liggemål: 750 mm
Model ST1300H, H300-900 mm

Den statiske belastning på det væghængte puslebord er på 120 kg.
Arbejdsbelastningsgrænsen er på 20 kg, inklusive indhold i trådkurve.
Max 1 Barn på 15 kg + 5 kg, hvor de 5 ekstra kg skal forstås som den dødvægt der bringes med i skufferne.

Beskrivelse:

Hvid laminat med 2 kurve.

Trådkurvene måler begge 440 x 513 x 95 mm.

BEMÆRK:

Puslemadras kan tilkøbes.

Pris er uden montering. Kontakt ST for pris på montage.

Pga. CE-mærkning og Dansk Standard med overholdelse af afstandskrav for klemningsfare, anbefaler vi at ST Skoleinventar bestilles til at forestå montage samt service og vedligehold, idet montage, reparation og vedligehold på produktet kun må foretages af serviceteknikere, der har en relevant faglig uddannelse og som overholder afstandskrav mm. foreskrevet i henhold til CE-mærkning og Dansk Standard. Hvis dette og sikkerhedsanvisninger ikke overholdes bortfalder garantien.

Kontakt ST Skoleinventar på tlf.: Tlf: +45 9737 1188 for pris samt bestilling og nærmere info vedr. montage og serviceeftersyn.

Leveringstid: 3 uger

.