AEG Vaskemaskine, model LR612E84O

(950901)

5.599,20 kr.

Priserne er ekskl. moms.

Detaljer om produktet

Vaskemaskine
AEG, vaskemaskine, model LR612E84O
Hvid
Matcher TR722L84O
Rødt display
Energiklasse A

6000 PROSENSE® VASKEMASKINE 8 KG

Støjsvag vaskemaskine fra AEG med 1400 omdrejninger, skånsom tromle og kapacitet til 8 kg. tøj

Lavt lydniveau og lavt energiforbrug.
Skånsom tromle med beskyttende tromlemønster: Skånsom tromle som giver mindre slidtage på dit tøj, en mere skånsom vask og et forbedret vaskeresultat.
Mulighed for udskudt start: Fyld maskinen, vælg program - og udskyd starten, så det passer til din tidsplan: F.eks. så vasketøjet er klar, når du kommer hjem fra job - eller så maskinen arbejder om natten, hvor strømmen er billigst. Udskudt start er fleksibilitet i hverdagen.

Overdoseringskontrol: En elektronisk overvågning af skumdannelsen i skyllene. Anti- skumsystemet bygger på en kombination af skyl og høje centrifugeringer mellem skyllene. Systemet indlægger helt automatisk ventepauser, hvis skumdannelsen bliver for stor. Systemet venter simpelthen med at skylle, til skumdannelsen igen har nået et acceptabelt niveau, og det kræver mindre vand. Der opnås altså et bedre skylleresultat med et langt mindre vandforbrug end tidligere.

Pletfjerning som tilvalg: Vaskemaskinen er udstyret med en 4-rums sæbeskuffe og programstyret 4-trins vandindtag. Dette betyder, at du har mulighed for, at tilsætte pletfjerningsmiddel inden du starter maskinen og får dermed et endnu bedre vaskeresultat for al tøjet. Med denne funktion kan du tilvælge pletfjerning til din tøjvask.
Sæbeskuffe med 3 rum: Afhængig af model har AEG vaskemaskiner enten en 3-rums eller 4-rums sæbeskuffe. Fordelen ved at vælge en vaskemaskine med 4 rum i stedet for 3 er, at du får et ekstra sæbekammer til pletfjerning. Dette programstyret 4-trins vandindtag fjerner pletter på den mest effektive måde.

Ekstra skyl som tilvalg: Vaskemaskinens elektronik sørger for, at tilpasse vandmængden til fyldmængden for, at få det perfekte resultat. Ind i mellem kan du have behov for at øge antallet af skyl. F.eks. hvis du er allergisk overfor sæbe, har en sart hud og lign. Med denne tilvalgsfunktion tillægges et ekstra skyl i vaskeprocessen, så du er sikker på, at alle eventuelle sæberester er skyllet helt af.
Børnesikring: Låge og betjeningspanel fastlåses under vask. Dette forhindre at der ikke kan ændres program efter maskinen er startet.
Overløbsbeskyttelse: Pressostat

Woolmark Blue: Din garanti for skånsom og krympefri vask af uld og silke, på det særlige uldprogram, som også findes på tørretumblere med Woolmark certificering.
Silkeprogram: Specialprogram til vask af silke. Programmet er udformet så din silke får en skånsom vask og et tilpasset centrifugeringsprogram.
Vaskeprogrammer: Eco 40-60, Bomuld, Syntetisk, Skånsom, Uld/Silke, 20min/3kg, Bomuld 20°C, Tæppe, Anti-allergi damp, Centr./Tømning: For altid at få den helt prefekte tøjvask, vil det være ideelt at maskinen har flere muligheder. Du kan naturligvis benytte standard programmerne, men visse stykker tøj og tekstiler, vil blive vasket mere
Sprog til eftermontering i betjeningspanel: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk