Inventar til hurtig levering

(0 produkter)

 

Hvis du står over for en akut situation, hvor inventar er blevet beskadiget af vand, brand eller andre uheld, så står ST klar til at hjælpe dig med vores udvalgte sortiment af inventarprodukter. Det kan også være I har plads i kalenderes til et projekt og har brug for hurtig levering. Så kan ST Fasttrack være løsningen.

Vi bypasser vores normale leadtime og sætter fokus på at hjælpe vores samarbejdspartner med en skarp leadtime kombineret med et sortiment af produkter udvalgt med fokus på kvalitet og holdbarhed som giver mulighed for at sammensætte løsninger, der passer til jeres behov til hurtig afsendelse. 

Uanset om du har brug for at supplere dit eksisterende inventar eller erstatte det fuldstændigt, kan du stole på ST for at levere produkter af højeste kvalitet og pålidelighed.

Sortimentet indeholder robust og slidstærk inventar, bordplader, vaske, armaturer, hvidevarer og taburetter til skoler, institutioner, plejehjem, kollegier mm.
Shop stærkt og holdbart inventar til skoler, institutioner, plejehjem, boligforeninger mm. i en kvalitet der er til at forstå.