Om ST Skoleinventar

Hvem er vi

ST Skoleinventar A/S har specialiseret sig i at udvikle, producere og levere indretninger af høj kvalitet til undervisningssektoren. Det har vi gjort siden 1950 og ved derfor i dag hvad der skal til for at skabe innovative og inspirerende lokaler med sans for detaljen.

Via egenproduktion og partnerskaber leverer vi inventar og løsninger til både renovering og nybygning, og altid med fokus på service, design, ergonomi og slidstyrke. Vores indretninger opfylder til enhver tid gældende lovkrav om sikkerhed og miljø samt den danske branchevejledning om risikomomenter i undervisningen.

Forståelse for vores kunders behov har gjort, at vi til dato har indrettet mere end 20.000 lokaler. Det er noget vi er stolte af!

Vi er i dag 70 dedikerede medarbejdere fordelt i Danmark, Norge og England.

Historie

Vores historie går tilbage til 1950, hvor Christian Søndermark grundlægger Søndermarks Møbelfabrik i Tarm. Idéen var da at producere borde og stole til skoler i træ.

Blot tre år senere iværksattes produktionen af fast inventar. De følgende årtier udvikledes sortimentet inden for særligt faglokaler. Med en omfattende referenceliste og stærke kompetencer, der konstant udvikles, er vi i dag markedsleder inden for totalløsninger til uddannelse.

Med fortsat fokus på de bedste indretningsløsninger til uddannelsessektoren er ST Skoleinventar i dag også repræsenteret i Norge og England.

Kontakt os
Mail info@st-skoleinventar.dk
Ring +45 9737 1188
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar