Inventar til naturfag

Projektorienteret undervisning kræver fleksible faglokaler

Et øget fokus på fysik, kemi, biologi og natur/teknologi betyder øgede krav til indlæringsmiljøet - til inventaret til naturfag. Det er essentielt, at lokalerne rummer aktive forsøgsområder med plads til praktiske eksperimenter samt en lærerarbejdsplads med et godt overblik.

Download brochure om naturfag  |  Bliv ringet op ⬇

Et gennemført naturfagslokale højner læringsniveauet. Det giver motivation til eleverne, når naturfagslokalet er varieret og opfordrer til eksperimenter og udfordrer indlæringsmiljø og det traditionelle faglokale. 

Vi kan skræddersy hvert lokale efter jeres behov og ønsker - altid med fokus på sikkerhed og effektivitet. Fra enkeltskabe til nøglefærdige, multifunktionelle faglokaler med udsugning, stinkskabe, gas, vand og el m.v.

Møbler og inventar til fysik og kemi

Inventaret til et fysik og kemi lokale, skal være gennemtestet og en særdeles god kvalitet. Møbler og inventar skal være produceret til at kunne håndtere de belastninger, som fysik og kemi undervisningen udsætter det for.

Fysiklokalet skal indrettes klogt og optimalt. Nogle gange er der brug for en regulær nytænkning af fysik- og kemilokalet. Det er vi hos ST Skoleinventar mere end eksperter i. Vi vokser med kunderne, med udviklingen og med opgaverne og løser dem til fulde. 

Hos ST Skoleinventar både indretter, producerer, leverer og monterer vi dine løsninger for dig.