Salgs- og leveringsbetingelser

Kontaktoplysninger

ST Skoleinventar A/S

Gl. Kongevej 14-20, 6880 Tarm

E-mail: info@st-skoleinventar.dk

Tlf.: +45 9737 1188

CVR-nr.: 21639044

 

Er du i tvivl om handelsbetingelser, produktinformationer eller andet i forbindelse med et køb hos ST Skoleinventar A/S, er du velkommen til at kontakte os.

Salgs-og leveringsbetingelser

I ST Skoleinventars webshop sælges skoleinventar og tilhørende/beslægtede produkter. Ved privat salg henviser vi til nedenfor nævnte salgs- og leveringsbetingelser. Ved erhvervssalg henviser vi til ST Skoleinventars almindelige salgs- og leveringsbetingelser, der til enhver tid kan læses på siden "Betingelser".

Priser

Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) eksklusiv moms. Der påløber ikke yderligere gebyrer ud over fragt. Kreditkortgebyr ved betaling med Dankort/Visa betales af ST Skoleinventar A/S.

Ordrebekræftelse

Efter bestilling vil du modtage en ordrebekræftelse via email.

Betaling

I webshoppen kan du betale med følgende kreditkort: Dankort/VISA, E-dankort, MasterCard, Maestro, JCB og MobilePay.

Beløbet for bestilte varer trækkes først, når varerne sendes fra Gl. Kongevej 14-20, 6880 Tarm eller en anden af ST Skoleinventars adresser, og der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Alle priser er angivet eksklusiv dansk moms. 

 

Betalingssikkerhed

Du er altid sikret mod misbrug, når du køber via dit betalingskort på internettet. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede, og det er således kun NETS, der kan læse dem. Hverken ST Skoleinventar A/S eller andre har mulighed for at læse dataene.

 

Forsendelse og levering

Vi leverer via Danske Fragtmænd og bestræber os på at levere inden for 3-4 arbejdsdage. På enkelte produkter kan forsendelsestiden dog være længere. Varer leveret til en adresse koster DKK 99,00 ex moms. Fri fragt ved køb over DKK 5.000,-. Ved dellevering bliver der kun beregnet en gang fragt.

Varer kan altid afhentes uden omkostninger på vores lager i Tarm.

ST Skoleinventar A/S leverer kun til udlandet ifølge nærmere aftale. Kontakt venligst kundesupport.

 

Fortrydelsesret

I henhold til købeloven har du som privat forbruger 21 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder, at du - når du har modtaget en vare - inden for 21 dage kan returnere varen til os og få pengene retur.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Vi kræver blot, at varen leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget. Returfragten betaler du selv.

Det er dig som kunde, der har det økonomiske ansvar for, at din returnering kommer frem til os.

Tilbagebetaling af købsbeløb sker hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur og har kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, dog senest inden 30 dage. Du bedes vedlægge bankoplysninger (dit konto nr. og reg. nr.), så vi kan overføre pengene direkte til din konto.

 

Reklamationsret

Som privat forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation.

Dette er selvfølgelig betinget af, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af  fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvis du ønsker at reklamere over en vare købt i webshoppen hos ST Skoleinventar A/S, kan du returnere produktet og sende en skriftlig reklamation på email-adressen: webmaster@st-skoleinventar.dk  Ligeledes kan du reklamere over produktet ved at henvende dig direkte til ST Skoleinventar A/S

Af hensyn til en hurtigere sagsbehandling beder vi dig inkludere en beskrivelse af fejlen eller manglen, så vender vi tilbage inden for 2 arbejdsdage. Reklamationer over fejl ved en vare skal ske inden for rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af varen.

ST Skoleinventar A/S betaler den billigste returfragt i forbindelse med en reklamation, når denne er berettiget.

NB! Husk at vedlægge faktura eller kopi af denne ved returnering af en vare.

 

Persondatapolitik

I forbindelse med køb på webshoppen hos ST Skoleinventar A/S opsamles navn, adresse, telefonnummer og email-adresse, så vi kan behandle den afgivne bestilling. ST Skoleinventar A/S er ansvarlig for disse data.

Oplysningerne opbevares i 5 år jf. bogføringslovens regler om opbevaring af købsinformationer. ST Skoleinventar A/S videregiver eller sælger ikke informationerne til

 

Oplysning om klagemuligheder

Hvis du ønsker at klage over en vare købt hos ST Skoleinventar A/S, kan klagen indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – EU ODR. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores email-adresse info@st-skoleinventar.dk

 

Forbehold

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, systemfejl og udsolgte varer. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.

Kontakt os
Mail info@st-skoleinventar.dk
Ring +45 9737 1188
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar