Inventar til skolekøkkenet

Madkundskab er et unikt fag i folkeskolen, hvor eleverne skal lære at klare sig selv i skolekøkkenet. Senere i eget køkken.

I skolekøkkenet lærer eleverne at håndtere og gebærde sig blandt kogeplader, skarpe knive og varme ovne med omtanke. I et godt indrettet skolekøkken kan alle elever få gode og læringsrige oplevelser sammen med underviserne og blive bedre til madkundskab. 

Søg inspiration i vores billedgalleri nedenfor og tjek vores brochure. Vi er altid klar på en dialog om en inventarløsning, der passer lige præcist til jer.

Download brochure om madkundskab  Bliv ringet op ⬇

Madkundskab

De centrale områder i madkundskab er:

  • måltider
  • livskvalitetfødevarer
  • miljø
  • hygiejne
  • sundhed

Det skal være en oplevelse at studere, forberede og lave mad, og derfor skal de fysiske rammer være indbydende og hygiejniske. Det er samtidig en forberedelse på at blive selvstændige i et køkken. Med den rigtige undervisning i madkundskab skabes en bedre forståelse af råvarer og udnyttelse heraf, men også en forståelse for planlægning af måltider og forskellige deadlines. Alt i alt giver køkkenfærdighederne et godt perspektiv til både andre fag, men også voksenlivet.

Sikkerhed i skolekøkkenet

 

Sikkerhed og sundhed er i fokus, når ST Skoleinventar planlægger indretning af madkundskabslokaler - helt ned til mindste detalje. Vi leverer naturligvis også hvidevarer, ovne, udsugning mv. som en del af vores komplette løsninger.

Det er vigtigt at både elever og undervisere kan føle sig sikre og godt tilpasse i skolekøkkenet. Derfor er det både vigtig med den rigtige slags inventar, men også indretningen i forhold til hinanden har også stor betydning for hvor godt madkundskabslokalet fungerer i praksis.