Dit skoleinventar i træ har en bæredygtig historie

27.03.2019

Når du vælger skoleinventar i træ, vælger du naturens eget geniale materiale. Træet er let at forme og bearbejde til dit specifikke formål. Træ er også i balance med vores klima, og der er nok af det. Men det er ikke lige meget, hvor det kommer fra.

Hvordan kan du vide, om træet i dit skoleinventar har lokale rødder? Det er vores certificeringer din garanti for. Vi benytter udelukkende spånplader fra Danmarks eneste spånpladefabrik, der har en høj regenereringsprocent – faktisk på over 70%. Spånpladerne er FSC certificeret og du har også mulighed for, mod et mindre tillæg, at få Svanemærkede spånplader.

 

Svane Certifikat Web  2018 2023 Epa Carb Certifikat 512901 En Issue 4 Web  

 

Træ er i balance med vores klima

Frigiver træet da ikke CO2, når det rådner eller bliver brændt af, kan du jo indvende. Jo, men det har optaget nøjagtig samme mængde CO2, mens det voksede op. ST Skoleinventar har derfor valgt spånplader, hvor en stor del af træet er genanvendt, hvilket giver et endnu bedre CO2 regnskab. Det syntes vi, giver god mening.

Bakterier trives faktisk ikke i træ

Mange tror, at bakterier lever et fantastisk liv i træ. Men teknologiske undersøgelser viser noget andet. Bakterier trives typisk dårligere i træ. Så det er ikke for syns skyld, at du måske får leveret økologiske grønsager i trækasser.

Ring 9737 1188 og få klar besked 

Har du en opgave, et projekt eller et spørgsmål så ring og få et svar. Du får et levende menneske i røret og en direkte linje til en specialist, der ved alt om træ og skoleinventar. Vi vil sætte en ære i at give dig god, gammeldags rådgivning og service. Det går nemlig aldrig af mode!