Service

Service og vedligeholdelse

Vi kan tilbyde en totalserviceløsning til undervisningslokaler.

Serviceprogrammet omfatter service på stinkskabe, andre tekniske produkter og på møbler i og omkring lokalet. Kundegruppen for ST Skoleinventar Service er: Gymnasier, Tekniske skoler og universiteter. 

Med ST Skoleinventar Service opnår vores kunder en mærkbar forlængelse af levetiden på produkter og inventar samt stabil drift i lokalet. Desuden bliver sikkerhedsforholdene og energiforbruget optimeret, når der udføres regelmæssig service af produkter og inventar.

Service kan enten udføres efter behov eller i henhold til kontraktaftale. Når der tegnes en serviceaftale, bliver kunden registreret i vores servicesystem og kunden behøver ikke foretage sig noget yderligere. Vi kontakter kunden og koordinerer besøg, så de regelmæssige eftersyn bliver overholdt og sker til aftalt tid.

Vores serviceteknikere og samarbejdspartnere besidder alle den fornødne viden og erfaring til at kunne udføre kvalificeret service, kalibrerings- og dokumentationsarbejde samt give vores kunder den bedste rådgivning.

Serviceorganisationen hos ST Skoleinventar

ST Skoleinventar egne serviceteknikere dækker både Sjælland, Jylland og Fyn, så et hurtigt og effektivt serviceeftersyn er altid en mulighed. Serviceafdelingen består af egne specialuddannede serviceteknikere og udvalgte eksterne samarbejdspartnere. Afdelingen beskæftiger sig udelukkende med service og vi kan derfor garantere et dedikeret og veludført arbejde.

 

Kontakt os
Mail info@st-skoleinventar.dk
Ring +45 9737 1188
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar