Rådgivning

ST Skoleinventar tilbyder dedikeret rådgivning indenfor undervisningsindretning. Rådgivningen bygger på mere end 60 års erfaring indenfor undervisningsløsninger og dækker kompetenceområder som laboratorieindretning, design, projektering og ventilationsløsninger i lokalet.

Et team af undervisningseksperter

Organisationen hos ST Skoleinventar består af en dedikeret gruppe af indretningseksperter med et højt videns- og erfaringsniveau. Vores rådgivere har alle en relevant erfaring og uddannelse som arkitekt, ingeniør eller konstruktør. Organisationen er drevet af oprigtig entusiasme og vilje til at udvikle den rigtige løsning for kunderne. Det er vores fornemmeste opgave at formidle viden og inspiration, således at kunden altid får den funktionsdygtige, fremtidssikrede og sikre undervisningsløsning.

Let adgang til rådgivning

Vores erfarne salgskonsulenter og produktspecialister er placeret i såvel København som på Sjælland og i Jylland. Det betyder, at kunden altid har let adgang til en personlig kontakt og rådgivning samt service.

ST Skoleinventar har også kontorer i England og Norge og et samarbejde med internationale forhandlere, så vores internationale brugere altid har let adgang til vores rådgivning og produktløsninger.

Kontakt os
Mail info@st-skoleinventar.dk
Ring +45 9737 1188
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar